OM OSS


Vi är ett centrumhotell mitt i det vackra Klippan på Åbyplan 3, 264 33 Klippan. Vi har i dagsläget 40 trevliga och fräscha rum i varierande storlek, samt restaurang, café, bar, event- och konferensverksamhet med kapacitet på upp till 200 personer mitt i stan.

 

Gästerna på Klippans tvekar inte – vår service är i särklass '’vår service är i en klass för sig själv!’' Vår personal sätter en ära i att vara tillmötesgående, diskreta och hjälpsamma, så att varje gäst känner sig välkommen och väl bemött från ankomsten till dess de reser igen. Vi ser inte våra besökande som kunder, men som gäster och det märks. 

KLIPPANS GÄSTIS - NÄSTAN SOM HEMMA

Vi vill att Du ska sova så där gott som om Du sovit hemma. En god natts sömn och en härlig frukost brukar göra susen när man är på resande fot. Och om man känner sig som hemma är det pricken över i:et. Det är lite så vi har tänkt här på Hotell Klippan Gästis. Mysigt, ombonat och nästan som hemma.


Ett hem är en plats att trivas. En plats med en skön säng, god mat, lugn och ro och människor man älskar. Välkommen hem till oss på Hotell Klippan. Som ett klassiskt stadshotell i det centrala Klippan finns vi nära det mesta. Nära kunder och vänner, nära stan med så gott som allt du kan behöva. Men framförallt finns vi nära dig. Hos oss laddar du batterierna. Och vi finns här för att göra det så lätt för dig som möjligt. Inga krångligheter, bara avslappnat, vänligt och personligt. Vi är ditt andra hem. Helt enkelt.


Jag som driver och sköter om Hotell Klippan Gästis tillsammans med vår underbar personal, heter Bilal Najjarine. Min historia startar i Köpenhamn, Danmark. Där jag också växte upp och har mina barndomsminnen. I december 2017, då blev Hotell Klippan Gästis en (stor) del av mitt liv. Vi har 40 fräscha rum av olika kategorier, Spa och Wellness, restaurang med stor matsal, uteservering och konferens- och möte lokaler.


Personliga hotell för moderna människor

Vår affärsidé är att utveckla och äga attraktiva, välkomnande hotell och hotellfastigheter på strategiska lägen.
Hotell Klippans Gästis ska erbjuda bra boende med underbar service till konkurrenskraftiga priser, oavsett om det är affärsresa eller nöjesresa, erbjuder vi moderna gästupplevelser med personlig service och fokus på gästen.


Hjärtligt välkomna hem till oss på Klippans Gästis!

-Bilal Najjarine med personal